Over Ons

INTERNATIONAL FREIGHTBRIDGE BELGIUM NV of IFB BELGIUM NV is operationeel sinds maart 2005 en maakt deel uit van de IFB GROUP, sinds 1980 actief in het internationaal transport.  Doorheen de jaren heeft IFB eigen kantoren opgestart in China, Taiwan, Thailand, Filippijnen, Singapore, Vietnam, Maleisië, India, Indonesië, Burma en in Europa nl. Frankrijk, Spanje, Duitsland en België.

IFB BELGIUM NV is gespecialiseerd in maritiem transport (zeevracht) van groupagegoederen (LCL) en volle containers (FCL) van en naar het Verre Oosten.  Aangezien ons personeel de ervaring heeft kunnen wij U eigenlijk alles wereldwijd aanbieden wat expeditie / transport / logistiek aangaat (FCL / LCL / RoRo / Conventioneel).

Mede dankzij de nauwe samenwerking met onze collega's in de IFB-kantoren overzee, wordt er een gepaste oplossing (prijs/kwaliteit) voor Uw transport gezocht.   Onze mensen zijn flexibel, creatief en  hebben de 'knowhow' om voor U een zorgeloos transport te regelen.   Het geven van een goede 'service' dragen wij hoog in het vaandel.

IFB BELGIUM NV is een douane-expediteur.   Wij maken zelf onze douanedocumenten in Antwerpen en Zeebrugge, welk resulteert in een vlotte opvolging van Uw dossier van A tot Z.   Wanneer alles in eigen beheer is, kan er beter en tijdig geanticipeerd worden.